Over ons

Het ontstaan van Begrafenissen Ceulemans

De vier gebroeders Ceulemans, oorspronkelijk schrijnwerkers van beroep zijn samen een funerarium begonnen in 1980. Bij het overlijden van Jozef Ceulemans heeft zijn zoon, Ivo Ceulemans, samen met moeder Constancia Van Eester de zaak ‘gebroeders Ceulemans’ overgenomen. Dat gebeurde in het jaar 1995. Ook op Gerard Ceulemans zijn hulp konden ze blijven rekenen.

Na het overnemen van de zaak is Ivo gestart met renovatiewerken. Garages werden verbouwd en een ruime parking naast het funerarium werd voorzien.
In 2004 werd er gewerkt aan een nieuwe toonzaal en een nieuwe onthaalruimte. In 2010 kwam er nog een ruime parking bij voor een twaalftal auto’s. Deze is gelegen achteraan rechts in de Molenlei, eveneens vlakbij het funerarium.

Over mijzelf (Ivo)

Ivo Ceulemans, 52 jaar jong. Eveneens schrijnwerker van beroep. Deze functie heb ik aan de gemeente van Sint-Katelijne-Waver 17 jaar uitgevoerd waarvan de laatste 13 gecombineerd als begrafenisondernemer in bijberoep. Vanaf 2008 heb ik de gemeente vaarwel gezegd en focus ik mij volledig op de begrafenissector. Ook het drukwerk neem ik voor eigen rekening.